Przykładowe menu


Dzień 1

Śniadanie

Indyjskie pieczywo z tapenadą oliwkową i pomidorkami.

II Śniadanie
Sorbet bananowy.

Obiad
Grillowania pierś z kurczaka w musie pomidorowym podana na kruchych sałatach.

Podwieczorek
Surowe warzywa do chrupania z sosem koperkowym.

Kolacja
Krem pomidorowo-bazyliowy.

Dzień 2

Śniadanie
Domowy pasztet z pieczywem na zakwasie i kiszonym ogórkiem.

II Śniadanie
Świeże truskawki.

Obiad
Czarny Makaron z łososiem i suszonymi pomidorami.

Podwieczorek
Surówka z czerwonej kapusty.

Kolacja

Sałatka na sałatach z tuńczykiem i cytrynowym vinegrette.

Dzień 3

Śniadanie
Chrupiąca granola z jogurtem i musem z truskawek.

II Śniadanie
Soczyste gruszki.

Obiad
Pieczone warzywa w ziołach z ryżem.

Podwieczorek
Świeże ogórki z glonami wakame.

Kolacja
Zupa Pieczarkowa.

Dzień 1

Śniadanie
Pasta jajeczna z suszonymi pomidorami i pieczywem na zakwasie.

II Śniadanie
Koktajl jagodowy.

Obiad
Czarny Makaron z łososiem i suszonymi pomidorami.

Podwieczorek
Sałatka ogórkowo-pomidorowa.

Kolacja
Krem z zielonego groszku z nutką wasabi.

Dzień 2

Śniadanie
Ciabatta faszerowana mozarellą z bazyliowym pesto i pomidorami.

II Śniadanie
Chrupiące polskie jabłka.

Obiad
Dorsz Atlantycki z salsą brzoskwiniową.

Podwieczorek
Surówka z czerwonej kapusty.

Kolacja
Zupa krem marchwiow0-imbirowy.

Dzień 3

Śniadanie
Plastry wędzonego łososia z pieczywem na zakwasie i pomidorkami cherry.

II Śniadanie
„Lody Greckie” z musem truskawkowym.

Obiad
Risotto na białym winie z grzybami.

Podwieczorek
Bakaliowe „szaleństwo”.

Kolacja
Krem z białych warzyw.

Dzień 1

Koktajl Jagodowy na bazie jogurtu.

Koktajl bananowo-szpinakowy.

Włoski krem pomidorowy.

Sałatka ogórkowo-pomidorowa.

Krem z zielonego groszku.

Dzień 2

Koktajl wiśniowy na bazie jogurtu.

Orzeźwiający koktajl arbuzowo-miętowy.

Krem z białych warzyw.

Koktajl pomidorowo-kolendrowy.

Pieczone warzywa w ziołach.

Dzień 3

Koktajl orzechowy na bazie jogurtu.

Świeże bio-jabłka.

Zupa jarzynowa.

Koktajl ananasowy.

Pieczona dynia w ziolach.

Dzień 1

Śniadanie
Sałatka na sałatach z warzywami i melonem podana z aromatycznym sosem vinegrette.

II Śniadanie
Świeże śliwki.

Obiad
Leczo wegetariańskie.

Podwieczorek
Surówka z selera naciowego z orzechami.

Kolacja
Tajska zupa pomidorowa z mleczkiem kokosowym.

Dzień 2

Śniadanie
Pasta z pieczonego bakłażana z sałatką pomidorowo-paprykową.

II Śniadanie
Świeżo-wyciskany sok z bio-antonówek.

Obiad
Ratatouille.

Podwieczorek
Surówka z białej kapusty.

Kolacja
Krem z pieczonych warzyw.

Dzień 3

Śniadanie
Sałatka owocowa (melon, arbuz,winogrona,jabłka).

II Śniadanie
Koktajl z bio-mirabelek.

Obiad
Pieczona dynia w ziołach podana z pestkami słonecznika.

Podwieczorek
Buraczki na ciepło.

Kolacja
Krem pomidorowo-imbirowy z nutką pomarańczy.